Darmowa dostawa od 140 PLN

Wsad na salceson 0,8kg

Symbol: WSAD0,8_EKO
Dostępność: Duża dostępność
4.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 510274502 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Wsad zagwarantuje Ci doskonały salceson! Wsad, nazywany także sztucznym żołądkiem stosowany jest w domowej produkcji salcesonu. Jest on najczęściej wybierany do tego typu wyrobów ponieważ cechuje go duża wytrzymałość, ale również produkt finalnie wygląda w nim smakowicie.  Osłonka (wsad) wykonana została z bardzo mocnego materiału, który zapewnia małe straty wyrobu oraz wydłuża świeżość domowego wyrobu. Mocne szwy zapewniają dużą wytrzymałość - uniemożliwia to pęknięcie wsadu.  Do czego używać wsadu? salcesonów białych - bez krwi (np. włoski, golonkowy, ozorkowy) salcesonów z krwią np. przy użyciu przyprawy Solo smak Salceson Czarny różnego rodzaju kaszanek kiełbasy drobno, średnio i grubo zmielone pasztety serów i wielu innych wyrobów Jak używać wsadu? 1. Osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 30min 2. Napełnij ją ręcznie lub przy pomocy nadziewarki 3. Wyrób w osłonce parz w temperaturze maks. 88°C. 4. Po sparzeniu wyrób schłodź 5. Osłonkę możesz zamknąć przy pomocy zaciskarki lub zwiąż przy pomocy przędzy wędliniarskiej.  Pojemność osłonki to aż 0,8kg wsadu  
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Sklep wyłączony , zapraszamy w późniejszym czasie