Darmowa dostawa od 140 PLN

Osłonka poliamidowa 94/60, bezbarwna, 1mb

Symbol: POL60_1MBTER
Dostępność: Duża dostępność
0.79
szt.
Zamówienie telefoniczne: 510274502 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Poczta Polska 35
  • Kurier 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Osłonka poliamidowa pozwala zachować smak i aromat domowych wyrobów. Osłonki poliamidowe przeznaczone są do surowych lub parzonych wyrobów, takich jak: salceson, pasztet, mielonka, szynkowa parzona, a także metka cebulowa. Osłonka poliamidowa kurczy się podczas parzenia, dzięki czemu kiełbasy są gładkie, nie marszczą się oraz zachowują dobry wygląd, a także wydłużają termin przydatności do spożycia do kilku godzin.  Do czego używać osłonek poliamidowych? do wyrobu niewędzonych kiełbas do gotowanych szynek do wyrobów z drobiu Jakie są właściwości osłonki poliamidowej? nie przepuszcza wody ani tłuszczy, nie powoduje ubytków w obróbce termicznej, przedłużają trwałość wyrobu, chroni wyroby przez utratą aromatu, wagi oraz koloru, jest odporna na pleśń i wysoką temperaturę. Do czego używać osłonki poliamidowej? Osłonka idealna do wyrobów niewędzonych takich jak: szynki parzone i gotowane, mielonki, salceson, pasztetowa, kaszanka. Jak używać osłonki poliamidowej? Przed użyciem namocz przez około 15min w zimnej wodzie. Osłonka poliamidowa musi być mocno nabita. Osłonki barierowe można stosować w zakresie temperatur od -18°C do +121°C.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Sklep wyłączony , zapraszamy w późniejszym czasie