Darmowa dostawa od 140 PLN

Osłonka białkowa, fi 55 mm, karmel, 1mb

Symbol: BIAŁKOWA55_1MB
Dostępność: Duża dostępność
2.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 510274502 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Osłonka białkowa wykonana jest z naturalnych składników. Podstawowym budulcem tej osłonki są włókna kolagenowe, pozyskiwane ze skór bydlęcych.  Średnica: 5,5cmDługość: 1mb (zamów tyle metrów ile potrzebujesz, całość otrzmasz w jednym kawałku)  Do czego używać osłonki białkowej:Możesz w niej wyprodukować wędliny takie jak: kiełbasa krakowska, szynkowa,        mortadela, salami itp.,Zrobisz w niej również inne wyroby wędzone, parzone oraz suszone.  Jak używać osłonki białkowej?Przed nadziewaniem farszu, osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 15min. Następnie zawiąż jeden koniec osłonki przędzą wędliniarską lub zaciśnij klipsem, zaaplikuj farsz i zwiąż lub zaciśnij drugi koniec.   Wskazówka:Podczas nadziewania, ubijaj na bieżąco farsz. Ten zabieg sprawi, że farsz w osłonce będzie zwarty i się nie rozpadnie podczas krojenia.   
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Sklep wyłączony , zapraszamy w późniejszym czasie