Darmowa dostawa od 140 PLN

OLEJ KOKOSOWY VIRGIN NIERAFINOWANY 900ML

Symbol: 5905669050043
Dostępność: Duża dostępność
26.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 510274502 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Nadaje się idealnie do smażenia i pieczenia, ponieważ jego temperatura palenia wynosi aż 204 stopnie Celsjusza - olej kokosowy pozwoli więc uniknąć zadymienia całej kuchni w czasie przyrządzania naleśników i mięs. Produkt naturalny, tłoczony na zimno, Pachnący kokosem olej Virgin nie został poddany rafinowaniu, nada potrawą przygotowanym z bazie oleju specyficznego, tropikalnego smaku.

Olej kokosowy - jedna cena, dwa produkty

Oprócz używania do smażenia, może zostać wykorzystany także jako zamiennik masła do smarowania pieczywa. Ponieważ tłuszcze w nim zawarte szybko zostają przekształcone w energię, produkt ten daje uczucie sytości, jednocześnie w mniejszym stopniu odkładając się w organizmie. Można uznać go więc za przyjaciela osób na diecie!
Cena oleju kokosowego ma związek z jego miejscem pochodzenia oraz wykorzystanymi procesami obróbki. Swojska Piwniczka przygotowała produkt z którego będziecie państwo zadowoleni. 
Parametry:
SKŁDNIKI::
olej kokoswy virgin nierafinowany
KRAJ POCHODZENIA::
Indonezja - Tłoczony w Polsce
Wysyłaj do Empik Marketplace:
1
Klasa logistyczna EmpikPlace:
brak klasy logistycznej
POJEMNOŚĆ::
Pojemność: 900ml
KONSERWANTY::
Produkt Bez Konserwantów
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g::
Wartość energetyczna: 3700 kJ / 900 kcal
TŁUSZCZE::
Tłuszcze: 100g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 92g
WĘGLOWODANY::
Węglowodany: 0 g w tym cukry 0g
BIAŁKO::
Białko: 0g
SÓL::
Sól: 0g
BŁONNIK::
Błonnik: 0g
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM::
Najlepiej spożyć przed końcem:10.2025
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Sklep wyłączony , zapraszamy w późniejszym czasie